Showroomkeukens met Gaggenau apparatuur in Haarlem

Wij zijn er trots op dat wij Gaggenau Premium Dealer zijn. Zo brengen we onze keukens naar een nog hoger niveau. Gaggenau ontwikkelt keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit. Innovatief, functioneel, uniek en stijlvol vormgegeven. Daarom past Gaggenau apparatuur perfect in een bulthaup design keuken. Als Gaggenau dealer vertellen wij u er graag meer over op onze locaties in Haarlem en Hoofddorp.

Professionele ovens voor thuis

De Gaggenau 400 serie bakovens zijn gebaseerd op professionele keukens, maar ontwikkelt voor gebruik in huis. Hierdoor bakt, stoomt of grillt u met veel plezier en gemak. De ovens verwarmen tot wel 300 °C, terwijl de ovendeur koel blijft. Bovendien bestaat de glazen ovendeur uit 4 lagen die niet beslaan. Hierdoor heeft u altijd perfect zicht. En dankzij de unieke emaillen coating maakt u de oven makkelijk schoon. Wilt u liever een stoomoven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Gaggenau combi-stoomovens zijn verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer of met een waterreservoir. Wij adviseren u graag.

Bekijk de ovens

Flexibele inductie kookplaten

Met de flexinductie kookplaat van Gaggenau kookt u snel, efficiënt en in stijl. De kookplaat heeft 4 zones die u makkelijk samenvoegt tot 2 grotere indien nodig. Ook is de kookplaat uitgerust met een stil en intelligent afzuigsysteem. Dankzij de automatische stand past het afzuigsysteem zich aan naar de kookomstandigheden. Hierdoor verwijdert het systeem dampen en geuren voordat ze u bereiken. Zo ervaart u ultiem kookcomfort.

Bekijk de flexinductie kookplaat

Multifunctionele kookplaten op maat

In de Gaggenau 400 serie kookplaten komen design, functie en maatwerk perfect samen. Kookplaten binnen deze serie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en combinaties. Wilt u een enkelvoudige kookplaat van 1 meter breed of liever een combinatie bestaande uit inductie, teppanyaki plaat en elektrische grill? Het kan allemaal. U kiest. Wij regelen het. Met de mogelijkheden van de Gaggenau 400 serie kookplaten maakt u uw culinaire ambities waar.

Bekijk de 400 serie kookplaten

Minimalistische duurzame koelapparaten

Gaggenau heeft een uitgebreid aanbod koelapparatuur bestaande koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten. Alle apparaten binnen deze Vario 400 serie kunnen perfect geïntegreerd, gecombineerd en ingebouwd worden. Combineer naar functie en smaak. Wij denken graag met u mee.

Bekijk de Vario 400 koelapparaten

Ervaar Gaggenau apparatuur en ontdek de mogelijkheden. Bezoek onze showroom in Haarlem of Hoofddorp.

Maak een afspraak