bulthaup b2 keuken

Vraag het inspiratieboek aan

Maak kennis met b2

De bulthaup b2 is bijzonder en maakt van de keuken een werkruimte met veel bewegingsvrijheid. b2 bestaat uit 3 losse elementen; een werkkast, een apparatenkast en een werkbank. Deze keuken heeft een overzichtelijk en uniek ordeningssysteem. Met b2 haalt u een mobiele eyecatcher in huis. De flexibiliteit van b2 zorgt ervoor dat de keuken vrij in de ruimte kan staan.

Slimme stijlvolle combinaties

b2 bestaat uit elegante basiselementen en prachtige materialen die slim gecombineerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat een uitzonderlijke keuken in vorm en functie.

Personaliseer de b2 keuken naar uw wensen. U heeft de keuze uit deze materialen:

  • Roestvrij staal
  • Massief Eikenhout
  • Massief Notenhout
  • Graniet

b2 karakteristieken

  • De werkkast; stoere kofferdeuren openen de wereld naar uw keukengerei. Overzichtelijk, dankzij het unieke ordeningssysteem. Haakjes voor uw glazen en kopjes, planken voor uw pannen en borden en lades voor uw bestek. De werkkast is beschikbaar in 2 maten.
  • De apparatenkast; de apparatenkast heeft ruimte voor een vaatwasser, een oven en een koelkast. Dankzij de deuren kunt u de apparaten onzichtbaar maken. Dat ziet er opgeruimd uit.
  • De werkbank; u kunt de flexibele werkbank inrichten om te wassen, te snijden, voorbereiden en te koken. En als gezellige eetplek. Aan de werkbank kan keukengerei worden bevestigd. Zo heeft u dit tijdens het koken snel bij de hand.

Wij creëren met liefde de b2 keuken van uw dromen dankzij de flexibele modules. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle afzuigkap met verlichting of een spoelbak van rvs of graniet.

Ervaar b2

Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom om b2 in het echt te zien. Voel de materialen en ontdek het design. Wij vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak

Recent opgeleverde b2 keukens

Meer projecten