Bezoek onze keukenshowroom in Haarlem

Op onze Haarlemse locatie staan Marius en Nick voor u klaar een brede glimlach, een luisterend oor en een verse kop koffie. Al onze keukens zijn uniek. Dit komt omdat wij de tijd nemen voor uw verhaal. Wilt u iets aparts, duurzaams of heeft u nog niet echt een specifiek idee? Geen probleem. Wij denken actief met u mee en komen proactief met verrassende suggesties op basis van uw wensen.

Ontdek meer

Adres bulthaup Haarlem

bulthaup Haarlem
Zijlsingel 20
2013 DN HAARLEM

Tel.: +31 23 5836553
Email: info@bulthauphaarlem.nl

Dinsdag t/m vrijdag:
10:00 – 17:30 uur
Zaterdag:
10:00 – 17:00
Buiten openingstijden op afspraak mogelijk.

Neem alvast een kijkje in onze showroom

Onze Haarlemse service

Marius en Nick hebben uitgebreide ervaring in de binnenhuisarchitectuur. Hun liefde voor het vak gecombineerd met oprechte interesse en verstand van zaken zorgen al jaren voor blije, geïnspireerde klanten. In de Haarlemse showroom ontdekt u dat een bulthaup keuken gebaseerd is op leven in plaats van enkel op koken. Ambachtelijke traditie, technisch precisie en strakke ontwerpen kenmerken onze keukens. En dat ziet u terug in onze showmodellen.

In Haarlem kunt u de bulthaup b1, b2 en b3 keuken bewonderen, voelen en ervaren. Onze showroom bevindt in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. U kunt altijd binnenlopen. Ook is het mogelijk om een bezoek op afspraak te plannen.

Wij hebben de kennis, kunde en het enthousiasme om uw perfecte keuken samen te stellen. Hierbij kijken wij naar uw wensen, maar ook naar de ruimte, de materialen, de kleuren en de sfeer. Hoe past de keuken naadloos in uw leefruimte? Een uitdaging die wij graag aangaan. Wilt u hiernaast een uitgebreid interieuradvies? Wij geven het u graag!
Onze klanten vinden het prettig dat wij hen meenemen in onze aanpak en het verloop van het traject. Zo bent u goed op de hoogte. Op hoofdlijnen ziet een keukentraject er zo uit; eerst inventariseren wij uw wensen en vragen.

Vervolgens maken wij de eerste schetsen op basis van uw verhaal en onze knowhow. We zorgen ervoor dat ieder detail in de tekening klopt zowel qua afmeting als inrichting en look & feel. Nadat u akkoord heeft gegeven komen we bij u inmeten en wordt de keuken besteld. Tot slot komen onze gecertificeerde bulthaup monteurs de keuken bij u installeren. Het hele traject duurt enkele weken.

Kiest u voor een totaalpakket bestaande uit een keuken en uitgebreid interieuradvies? Dan volgt het traject een andere route. Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom.

Onze drijfveer is dat u blij bent met uw nieuwe keuken.

U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies, veel inspiratie en professionele kennis. En vergeet de verse kop koffie niet! Wij kijken uit naar uw bezoek.

LET OP: Vanwege de overheidsrichtlijnen rondom corona en omdat wij uw gezondheid belangrijk vinden hanteren wij deze regels ook in onze showroom.