Bezoek onze keukenshowroom in Hyde Park House

Op deze locatie in Hoofddorp staat Arjen, Marius of Nick voor u klaar. Wij verwelkomen u van harte met een verse kop koffie, een luisterend oor, eerlijk advies en volop inspiratie. We nemen de tijd voor uw verhaal. Daarom zijn al onze keukens uniek. Bent u op zoek naar een design keuken, iets apart of weet u het nog niet precies? Geen zorgen. Wij denken actief met u mee van begin tot eind. Ook komen wij proactief met verrassende suggesties op basis van uw wensen.

Ontdek meer

Adres bulthaup Hyde park House, Hoofddorp

bulthaup Hyde park House
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Tel.: +31 23 5836553
Email: info@bulthauphaarlem.nl

Bekijk ons op de kaart

Onze service

De liefde voor het vak, de oprechte interesse en de professionele kennis van Arjen, Marius en Nick zorgen voor blije klanten. In onze showroom ervaart u het echte bulthaup gevoel. Ambachtelijke traditie, technisch precisie en strakke ontwerpen kenmerken onze keukens. En dat ziet u terug in onze showmodellen. U zult zien dat een bulthaup keuken een plek is waar het draait om leven en genieten.

Bij bulthaup Hyde Park House kunt u bulthaup keukens bewonderen, voelen en ervaren. Onze showroom bevindt zich in het Hyde Park House in Hoofddorp. Deze locatie is goed te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. U kunt zelfs parkeren voor de deur. Loop gerust binnen. Wilt u liever dat wij extra tijd voor u vrijmaken? Dat doen wij natuurlijk graag. Plan in dat geval een afspraak in.

Bij bulthaup Hyde Park House beschikken we over de kennis, kunde en het enthousiasme om uw ideale keuken te creëren. Wij houden rekening met uw wensen, maar ook met de woonruimte, het materiaal, de kleur en de sfeer. Hoe past de nieuwe keuken in uw woning? Een uitdaging die wij graag aangaan. Wilt u hiernaast een uitgebreid interieuradvies? Wij geven het u graag!

Wij houden u graag op de hoogte van onze aanpak. Zo bent u goed geïnformeerd en weet u precies waar u aan toe bent. Bij het creëren van uw nieuwe keuken leggen wij eerst uw wensen naast onze knowhow. Zo komen wij tot de eerste schetsen. We zorgen ervoor dat ieder detail in de tekening klopt zowel qua afmeting als inrichting en look & feel. Nadat u akkoord heeft gegeven komen we bij u inmeten en wordt de keuken besteld. Tot slot komen onze gecertificeerde bulthaup monteurs de keuken bij u installeren. Het hele traject duurt enkele weken.

Kiest u voor een totaalpakket bestaande uit een keuken en uitgebreid interieuradvies? Dan volgt het traject een andere route. Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom.

U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies, een hoop inspiratie en professionele kennis. En vergeet de verse kop koffie niet! Wij kijken uit naar uw bezoek.

LET OP: Vanwege de overheidsrichtlijnen rondom corona en omdat wij uw gezondheid belangrijk vinden hanteren wij deze regels ook in onze showroom.